5000 KM za Bambinose u Sarajevu

10.06.2014.

Prije odlaska na svjetsko prvenstvo, kapiten bh. fudbalske reprezentacije Emir Spahić, zajedno sa predstavnicima Sberbank BH uručio je u okviru kampanje Sberbank BH „Napravite pravi potez“ donatorski ček školi fudbala Bambinosi Sarajevo.

„Mi smo i ovim projektom pružili podršku mladima, jer smatramo da su mladi ljudi, u ovom slučaju mladi sportisti, najbolji ambasadori ove zemlje“, izjavio je Vedran Peršić, vođa odjela Marketing i Komunikacije u Sberbank BH.

„Cijeli tim koji je radio na odabiru škola fudbala imao je puno ruke posla obzirom na broj pristiglih prijava. Uradili smo ovo sa zadovoljstvom, jer nam je cilj prije svega bio da novac, ali i oprema dođu u prave ruke“, izjavio je Emir Spahić prilikom uručenja donacije.

“Zadovoljan sam i sretan što se mogu družiti sa djecom jer su ona zaista naši iskreni prijatelji i navijači“, dodao je Emir Spahić.

„Ova donacija nam puno znači. Trudit ćemo se još više da djelujemo na naše dječake, te da ih kako sportski, tako i vaspitno edukujemo“, izjavio je Elmir Behlulović, predsjednik Škole fudbala "Bambinosi" Sarajevo.

Podsjećanja radi, „Napravite pravi potez“ je promotivna kampanja za zamjenski kredit koji je koncipiran da omogući građanima lakše i jednostavnije servisiranje postojećih zaduženja, uz brojne dodatne pogodnosti.