Bod po bod, poklon bon

28.12.2015.

Program nagrađivanja za vjerne korisnike Cash Card

"Bod po bod, poklon bon" naziv je programa nagrađivanja koji je organizovala Sberbank BH za vlasnike Cash Card kartice. Sistem nagrađivanja je veoma jednostavan jer Sberbank BH nagrađuje za svaku transakciju plaćanja ili podizanja gotovine.  Program nagrađivanja traje do kraja marta, a vlasnici Cash Carda su u mogućnosti osvojiti poklon bonove u vrijednosti od 35 do 85 KM mjesečno, zavisno od obima transakcija koji naprave.

"Cash Card postaje sve značajniji faktor u segmentu kupovine na rate. Da bismo našim klijentima pokazali da cijenimo njihovu vjernost organizovali smo program nagrađivanja u kojem se svaka potrošena konvertibilna marka vrjednuje i nagrađuje bodom za poklon bon.  Klijenti se ne moraju nigdje posebno registrovati, niti preduzimati bilo kakve druge aktivnosti, jer se bodovi sakupljaju automatski", izjavila je Emina Muharemović, direktorica prodaje i poslovne mreže u Sbebrank BH.

"Poklon bon je moguće preuzeti u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH, nakon što klijent prikupi dovoljan broj bodova", istakla je Muharemović.

Informaciju o broju prikupljenih bodova klijenti mogu dobiti putem mjesečnih izvoda ili u poslovnicama Sberbank BH. Ovaj program nagrađivanja dodatna je pogodnost za korisnike Cash Card. Kartica omogućava plaćanje na maksimalno 36 rata u bilo kojoj trgovini u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Sa ovom karticom klijenti realizuju gotovinske kredite na bankomatima čija se otplata takođe vrši na rate.