Brzi kredit za 2 sata

28.12.2015.

Keš kredit za 2 sata

I ovu godinu Sberbank BH započinje promotivnom akcijom brzih keš kredita. Pod sloganom „Još brži“  Sberbank BH je ponudila klijentima realizaciju brzog keš kredita u roku od 2 sata od predaje potpuno kompletirane dokumentacije. Radi se o nenamjenskom kreditu maksimalnog iznosa do 10.000 KM, sa rokom otplate do maksimalno 5 godina i sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog perioda otplate.
 
“Našu prošlogodišnju akciju, u kojoj smo odobravali kredite za tri sata, nastavljamo i ove godine pod sloganom “Još brži”. Vrijeme odobrenja kredita od trenutka predaje kompletirane dokumentacije je samo dva sata, što je najkraće vrijeme obrade na tržištu”, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor Sberbank BH. 

„Dodatno smo prilagodili procedure i procese, te posebnom dinamikom rada pojednostavili poslovanje s bankom. Krajnji rezultat tih aktivnosti je mogućnost odobrenja kredita u ovom zaista konkurentnom roku“, dodao je Spahić.

Osim veoma brze realizacije kreditnog aranžmana, karakteristike ovog kredita su i veoma jednostavna procedura odobravanja, te minimalna potrebna dokumentacija za realizaciju.