Kartica zlata vrijedna - Korisnici plus paketa Smart i Premium Business su u prilici uživati u pogodnostima MasterCard Gold Debit kartice...

25.09.2014.

Besplatan boravak u poslovnim salonima na bečkom i sarajevskom aerodromu za imaoce MasterCard Gold Debit Card

Kartica zlata vrijedna u ponudi Sberbank BH

Korisnici plus paketa Smart i Premium Business odnedavno su u prilici uživati u pogodnostima MasterCard Gold Debit kartice. Ova nova premium kartica donosi niz pogodnosti svojim imaocima, među kojima vrijedi istaći besplatan boravak i korištenje poslovnih salona na aerodromima Beč i Sarajevo. Osim toga, svi vlasnici ovih kartica u izdanju Sberbank BH u prilici su besplatno koristiti cjelokupnu ATM mrežu u Bosni i Hercegovini, te bez naknade podizati novac na bilo kojem bankomatu u Bosni  i Hercegovini.

 "Unaprjeđenje proizvoda i usluga, sa ciljem da naši klijenti budu što zadovoljniji i da se osjećaju povlašteno, naš je kontinuiran zadatak. Uvođenje ove nove kartice, sa svim pogodnostima koje ona donosi treba posmatrati u tom kontekstu. Ova kartica je namijenjena prvenstveno osobama koje često putuju, te su im prednosti koje kartica nudi od velikog značaja", istakao je Jasmin Spahić, izvršni direktor u Sberbank BH.

Više informacija o MasterCard Gold Debit kartici i načinu apliciranja možete potražiti u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH.