Let's Gold

28.12.2015.

Kupovina u inostranstvu bez troškova konverzije
Let's Gold – opušteno u kupovinu

Sberbank BH nudi svojim klijentima sa deviznim računima, koji mogu biti multivalutni (EUR, USD, CHF, HRK, NOK, GBP, SEK, CAD, CZK, AUD, HUF, JPY ili DKK), debitnu karticu koju mogu koristiti gdje god žele i ostvariti značajne pogodnosti. Visa Gold debitna kartica je vezana za račun u stranoj valuti, a klijentu omogućava kupovinu u zemlji i inostranstvu bez plaćanja troškova konverzije iz EUR u KM valutu i obratno.

Visa Gold debitna kartica je prihvaćena na preko desetine miliona prodajnih mjesta i 2,3 miliona bankomata u preko 200 zemalja i teritorija. Među njene prednosti ubrajamo i mogućnosti korištenja za kupovine na internetu, te izdavanja kartice za dodatnog korisnika.

„Brzo i jednostavno raspolaganje sredstvima na deviznom računu osnovna je prednost, koja je posebno važna klijentima koji često putuju i plaćaju karticom. Sberbank BH Visa Gold omogućit će puno jednostavniju, ali i jeftiniju kupovinu kroz ostvarene uštede na konverziji“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica prodaje i poslovne mreže Sberbank BH.

Ovu karticu prati slogan „Let's Gold“ koji je jednostavan poziv onima koji žele opušteniju i bezbrižniju kupovinu u inostranstvu bez brige o visini troškova konverzije. Sberbank BH očekuje da će osobe koje putuje van države prepoznati prednosti kartice. „Dodatno savjetujemo naše klijente da ugovore i osiguranje uz ovu karticu, koje uključuje i zaštitu u slučaju krađe dokumenta ili neovlaštenog korištenja kartice“, dodaje Muharemović. 

Visa Gold kartica u izdanju Sberbank BH sadrži i dodatne premium pogodnosti, prije svega kroz popuste u odabranim trgovinama širom svijeta. Više informacija o ovoj kartici možete potražiti u bilo kojoj poslovnici Sberbank BH.