Nova lokacija poslovnice Bihać

28.12.2015.

Sberbank BH na novoj lokaciji u Bihaću

Sberbank BH se preselila u novi, moderno opremljeniji i funkcionalno značajno unaprijeđen prostor u Bihaću. Nova poslovnica je smještena u centru grada, u zgradi hotela Park, na adresi ul. V korpusa br. 3.

"Dugo smo tražili lokaciju u Bihaću koja će odgovarati našim potrebama usljed povećanja obima poslovanja. Nova lokacija je puno pristupačnija, te klijentima pruža bolji ugođaj u poslovanju sa nama. Osim već standardnih pogodnosti koje nude naše poslovnice, poput besplatnog wifi, klijenti su u mogućnosti koristiti i uslugu najma sefova, " izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže u Sberbank BH.

"Poslovnica je površine oko 250 m2, urađena u potpunosti u skladu sa standardima Sberbank Grupacije i koncepcijski nam omogućava pružanje usluga svim segmentima klijenata - stanovništvo, poduzetnici i korporativni klijenti ", dodaje Muharemović.Radno vrijeme poslovnice je od 8 do 16 sati radnim danima, te od 8 do 12 sati subotom. Kontakt telefoni poslovnice ostali su nepromijenjeni.