Novi kredit u ponudi Sberbank BH - “BEZ ČEKANJA” je naziv nove promotivne akcije kredita Sberbank BH.

18.12.2013.

“Usljed nastupajućih praznika, ali i zimskih godišnjih odmora, klijentima su često potrebna dodatna keš sredstva do kojih mogu doći brzo, jednostavno i bez čekanja. Vođeni potrebama naših klijenata, kreirali smo jedinstven proizvod na našem tržištu nudeći klijentima kredit u roku od 3 sata od trenutka predaje kompletirane dokumentacije”, izjavio je Edin Karabeg, direktor Sberbank BH.  

„Prilagodili smo naše procedure, uspostavili posebu dinamiku rada i pojednostavili poslovanje s bankom, a sve s ciljem kako bismo zahtjevima klijenata za ovaj brzi keš kredit mogli udovoljiti u navedenom roku“, dodao je Karabeg.

Osim veoma brze realizacije kreditnog aranžmana, karakteristike ovog kredita su i veoma jednostavna procedura odobravanja, te minimalna potrebna dokumentacija za realizaciju.

Kredit BEZ ČEKANJA - detaljnije informacije

“BEZ ČEKANJA” je naziv nove promotivne akcije kredita Sberbank BH. Od danas je u ponudi novi, brzi keš kredit, koji je moguće realizovati u roku od 3 sata od predaje kompletirane dokumentacije. Radi se o nenamjenskom kredit maksimalnog iznosa do 20.000 KM sa rokom otplate do maksimalno 7 godina.