Ostvarite do 2100 KM bonusa

28.12.2015.

Sberbank BH klijentima koji ne kasne s otplatom kredita vraća i do 2100 KM
Bonus kredit - jedini kredit koji vam vraća novac!

Sberbank BH je u svoju ponudu uvrstila novi kreditni proizvod, Bonus kredit, čime je potvrdila nastavak inovativnog pristupa potrebama klijenata. Radi se o kreditnom proizvodu koji nagrađuje urednost u otplati kredita isplatom bonusa klijentima. Visina bonusa je 1% od iznosa inicijalno odobrenog kredita koji se klijentima isplaćuje godišnje. Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM sa rokom otplate do 7 godina, dok povrat koji klijent može ostvariti iznosi do 2.100 KM. 

"Fokus ovog proizvoda, ali i kampanje u cjelini je na klijentima koji redovno otplaćuju kreditne obaveze, a koji su do sada bili nepravedno zanemareni. Prvi put na tržištu Bosne i Hercegovine smo u prilici ponuditi kreditni proizvod kojim ih nagrađujemo“, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i poduzetnicima.
 „Jedini uslov za realizaciju bonusa je da klijent ne kasni u otplati. Na ovaj način pokazujemo da posebno cijenimo klijente i njihovu odgovornost prema preuzetim obavezama“, dodao je Spahić.

Više informacija o ovom kreditu moguće je dobiti u bilo kojoj poslovnici banke.