Otvaranjem poslovnice u Vitezu započeto širenje poslovne mreže Sberbank BH na području Srednje Bosne. Poslovnica je locirana na ulazu u TC FIS Vitez.

25.06.2014.

U skladu sa strategijom širenja poslovanja Sberbank BH je otvorila novu poslovnicu u Vitezu, te tako započela proces širenja poslovne mreže i na područja na kojima ranije nije bila prisutna. Poslovnica se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, neposredno pored ulaza u TC FIS Vitez.

"Sberbank BH želi proširiti poslovne aktivnosti i na područja na kojima do sada nismo bili nikako ili smo bili vrlo slabo prisutni. Otvaranje poslovnice u Vitezu, ekonomski veoma značajnom području početak je procesa širenja Sberbank mreže u Srednjoj Bosni. U narednom ćemo periodu ojačati naše poslovne operacije u ovom dijelu BiH ", izjavila je Emina Muharemović, direktorica Poslovne mreže Sberbank BH. "Raduje nas činjenica da smo sa kompanijom FIS doo ostvarili uspješnu saradnju, te našim klijentima ponudili usluge na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Vitezu, uređenoj u skladu sa najsavremenijim standardima u bankarstvu", dodala je Muharemović.