Otvorena nova poslovnica u Tuzli

08.07.2013.

08.07.2013., Tuzla – Sberbank BH je danas otvorila najmoderniju bankarsku poslovnicu na području tuzlanske regije čime je nastavljeno širenje poslovne mreže u Bosni i Hercegovini. Poslovnica je u potpunosti uređena po Sberbank standardima i nudi klijentima prilagođen i značajno drugačiji osjećaj poslovanja. Klijenti su u jedinstvenoj mogućnosti da koriste bežični internet ili internet kiosk dok borave u poslovnici, a sistem čekanja je riješen na funkcionalan i za klijente veoma prikladan način čime su izbjegnuti redovi čekanja. Sa površinom od cca 500 m2 cjelovitog prostora, ova poslovnica je najveća u mreži Sberbank BH. Smještena je na veoma frekventnoj lokaciji, u ulici Maršala Tita,u okviru novoizgrađene stambeno poslovne zone.

„Otvaranjem ovakve poslovnice u Tuzli pokazujemo da je ovaj region jedno od strateški važnih područja za nas. Tuzla i cijela ova regija imaju značajne potencijale za razvoj, kako u segmentu velikih kompanija, tako i u segmentu srednjeg i malog biznisa“, istakao je predsjednik Uprave Sberbank BH Edin Karabeg.“Osim veoma atraktivnih proizvoda prilagođenih njihovim potrebama, mi želimo ponuditi našim klijentima modereno opremljen prostor, koncepcijski značajno različit od uobičajenog bankarskog prostora, u kojem će se ugodno osjećati dok koriste naše usluge. Želimo da nas klijenti prepoznaju kao pouzdanog partnera kojem su njihove finansijske potrebe na prvom mjestu“, dodao je Karabeg.

Radno vrijeme poslovnice je promijenjeno, tako da će klijenti usluge ove poslovnice moći koristiti radnim danima od 08 do 18 sati, a subotom od 09 do 13 sati.Dodatna pogodnost je zona 24 sata, u kojoj su građanima na raspolaganju usluge koje do sada nisu mogli koristiti, kao npr. ATM mjenjačnica na kojoj je moguće mijenjati eure, američke dolare, švicarske franke i hrvatske kune.

Kontakt za dodatne informacije:

Sberbank BH, Odjel Marketing i komunikacije
e-mail: komunikacije@sberbank.ba
telefon: 033 295 635

Sberbank je najveća ruska banka, kojoj pripada 27% ukupne bankarske aktive u Rusiji i zapošljava preko 240.000 ljudi. Osnivač i većinski dioničar Sberbank je Centralna banka Rusije koja posjeduje 50% ukupnog dioničkog kapitala + 1 dionicu sa pravom glasa. Banka raspolaže najvećom mrežom poslovnica sa preko 19.000 ekspozitura te pored Volksbank International-a posjeduje i banke-kćerke u Kazahstanu, Ukrajini, Bjelorusiji, Švicarskoj i Turskoj, podružnice u Indiji, te predstavništva u Njemačkoj i Kini.

Sberbank BH  pojačava svoje prisustvo u Tuzli

Otvorena najmodernija bankarska poslovnica