Robni kredit u Techno Shopu

11.09.2014.

Kupovina na rate bez kamata i naknada u Techno Shop prodajnim objektima

Kompanija Stanić Trade doo potpisala je sa Sberbank BH protokol o saradnji, kojim su definisani uslovi kreditiranja kupovine tehničke robe ove kompanije putem robnog kredita Sberbank. Ovim protokolom kupcima je znatno olakšana kupovina, jer je moguće kupovati do maksimalno 36 rata. Važno je napomenuti da je kupovina na rate putem ovog robnog kredita bez kamata i naknada na rok do 12 mjeseci, odnosno bez ikakvih dodatnih troškova za kupce.

"Trudimo se biti inovativni i proaktivni i ponuditi našim klijentima što atraktivnije proizvode i usluge. Ovako koncipiran robni kredit omogućava bh. građanima da u vrlo kratkom vremenskom roku i vrlo jednostavnom procedurom realizuju kupovinu proizvoda iz širokog asortimana u Techno Shop-u. Građani najčešće na rate kupuju na period od 12 mjeseci, što je u slučaju ovog robnog kredita period bez kamata i naknada, dakle bez dodatnih troškova za kupca", istakao je Jasmin Spahić, član Uprave Sberbank BH zadužen za poslovanje sa stanovništvom i poduzetnicima.  

Damir Kalmar, direktor kompanije Stanić Trade d.o.o. u čijem sastavu djeluju i Techno Shop prodajni objekti izjavio je:

“Procedura realizacije robnog kredita je veoma jednostavna. Dovoljno je da građani posjete prodajne objekte Techno Shop, odaberu proizvod koji žele, te trgovcu iskažu želju da žele kupovati na rate, putem robnog kredita Sberbank BH. Proces apliciranja i odobravanja kredita se realizuje u veoma kratkom roku, te kupci vrlo brzo mogu željeni proizvod koristiti u svom domu. Više detalja o realizaciji kredita moguće je dobiti od prodajnog osoblja u svim Techno Shop prodajnim objektima“.