Sberbank BH je nastavila sa širenjem mreže u potpunosti renoviranih i rebrendiranih poslovnica i u 2014. godini.

29.01.2014.

Nakon nedavno otvorenih poslovnica u Brčkom i Mostaru i građani Kaknja su dobili svoju poslovnicu Sberbank BH u potpunosti uređenu u skladu sa Sberbank standardima.

„Uložili smo značajna sredstva u renoviranje poslovnice, a njenu ukupnu površinu smo gotovo udvostručili. Odlučili smo se na ovaj potez uvažavajući perspektivu i potencijale Kakanjske općine, te građanima Kaknja ponudili moderan i funkcionalno opremljen bankarski prostor, u kojem se zaista mogu osjećati ugodno dok obavljaju svoje finansijske transakcije. Naše je dugoročno opredjeljenje osnažiti prisustvo na ovom području, kako kvalitetom proizvoda i usluga koje nudimo, tako i mrežom poslovnica“, izjavio je direktor Sberbank BH, Edin Karabeg.

Prilikom svečanog otvaranja poslovnice direktor Sberbank BH je uručio donaciju namještaja i tehničke opreme JU dječije obdanište Mladost u Kaknju koja će im omogućiti unaprjeđenje obrazovnih procesa.  

Poslovnica u ulici Alije Izetbegovića 157, a radno vrijeme poslovnice je od 8:00 do 15:30 sati radnim danima, te od 9:00 do 12:00 sati subotom.

Poslovnica Sberbank BH u Kaknju u novom sjaju

Nastavljeno širenje Sberbank BH poslovne mreže.