Šta je Naša srijeda?

    Srijeda je idealan dan za kupovinu. ASA Banka Naša i snažna d.d. Sarajevo vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici ASA Banka kartica pronaći nešto za sebe.

Naša srijeda

Srijeda je idealan dan za kupovinu. ASA Banka Naša i snažna d.d. Sarajevo vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici ASA kartica pronaći nešto za sebe.

Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom ASA debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%, dok je za vas Techno Shop pripremio popust od 15% na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa.

Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u  Konzumu i Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa platnom Pika Karticom.

Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom ASA karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. U Plaza parfumerijama ostvarujete 10% popusta. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.

Meklineu, ovlaštenom Apple trgovcu, ostvarite popust od 10% sa bilo kojom ASA karticom na kompletan Apple asortiman. Akcija se odnosi na kupovinu iPhone, iPad, Mac, Apple Watch i sve Apple dodatke.

Ako ste imali namjeru opremiti svoju djecu najkvalitetnijom dječijom odjećom, onda to možete i učiniti kod našeg partnera Okaidi uz 10% popusta na cjelokupan asortiman.

I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

 

  • popusti do -20%

  • ušteda novca

  • plaćanje karticom

  • ušteda vremena

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

Mjenjačnica

Mreža mjenjačnica u BiH

Više

Sigurnost

Sigurnost internet i kartičnog plaćanja

Više

MoneyGram

Jednostavan prijenos novca

Više