Zašto Životno osiguranje?

    Izaberite posebne programe osiguranja prema Vašim potrebama. Jer život nema cijenu. Superior" je jedinstveni produkt životnog osiguranja na tržištu, gdje se za jednu premiju mogu dobiti tri osigurane sume.

 

  • Posebne pogodnosti uz Program lojalnosti

  • Popusti u poliklinikama

  • Finansijska sigurnost i zaštita

  • Osiguranje za svaku dob: od 14 do 65 godina

Program SUPERIOR Plus

“Superior Plus" je jedinstveni produkt životnog osiguranja na tržištu, gdje se za jednu premiju mogu dobiti tri osigurane sume:

  • Ako se desi jedna od osigurane 23 bolesti
  • Ako se desi druga bolest iz ostalih grupa bolesti
  • U slučaju smrti usljed bolesti i/ili nezgode
  • I to nije sve! Po isteku osiguranja (osim u slučaju smrti), vrši se povrat premije do 90%.

DA za Superior!

Bitno je naglasiti da po proizvodu Superior u slučaju nastupa teške bolesti polica se ne prekida, već ista nastavlja da važi po istim uslovima sve do isteka osiguranja ili smrti osiguranika. Ovakva pogodnost po polici životnog osiguranja trenutno ne postoji u ponudi nijedne druge osiguravajuće kuće.

Superior je proizvod koji uz standardno pokriće osiguranja života, pruža i dodatnu sigurnost u vidu osiguranja od 23 teške bolesti, podijeljene u 6 grupa: 

Naknade iz osiguranja:

Doživljenje – po isteku osiguranja isplaćuje se do 90% uplaćene premije osiguranja.

Smrt osiguranika u prvih 6 mjeseci – ukoliko je osiguranje sklopljeno bez liječničkog pregleda isplaćuje se 50 % osigurane sume.

Smrt osiguranika nakon 6 mjeseci – isplaćuje se cjelokupna osigurana suma.

Smrt uslijed nezgode – isplaćuje se dvostruka osigurana suma.

Teška bolest – u slučaju nastupa teške bolesti iz gore navedenih grupa isplaćuje se osigurana suma, za nastup druge teške bolesti a koja nije iz grupe nastupa prve teške bolesti isplaćuje se osigurana suma.

Nastup bolesti kod djece osiguranika – isplaćuje se 1/3 ugovorene osigurane sume, kao osnova za izračun se uzima osigurana suma.

Program SUPER ŠTOS - Štedno osiguranje za djecu

SUPER ŠTOS je jedinstven program osiguranja, namijenjen za osiguranje zdrave djece od rođenja do navršenih 19 godina života, koji uz klasično osiguranje života za slučaj doživljenja i smrti pruža i osiguravajuću zaštitu u slučaju trajnog ili djelimičnog gubitka opšte radne sposobnosti, dnevne naknade za boravak u bolnici zbog liječenja od posljedica nesretnog slučaja, ali i bolesti djeteta te loma kosti.

Naknade iz osiguranja:

Doživljenje isteka trajanja osiguranja – Po doživljenju isteka ugovorenog trajanja osiguranja, korisniku osiguranja se isplaćuje osigurana suma uvećana za cjelokupno ostvarenu dobit.

Lom kosti – U slučaju nastupa loma kosti, isplaćuje se od 100 do 200 Eura, neovisno od moguće naknade za trajnu invalidnost i neovisno o broju slomljenih kostiju.

Smrt osiguranika uslijed bolesti za vrijeme trajanja osiguranja – U slučaju smrti osiguranika uslijed bolesti tokom trajanja osiguranja, isplaćuje se iznos uplaćene štedne premije uvećan za do tada pripisanu dobit.

Smrt osiguranika uslijed nezgode za vrijeme trajanja osiguranja – U slučaju smrti osiguranika uslijed nezgode tokom trajanja osiguranja, nadoknađuju se troškovi pogreba, ali najviše do visine ugovorene osigurane sume za smrt uslijed nezgode i uplaćena štedna premija uvećana za do tada pripisanu dobit.

Bolnička naknada – isplaćuje se ugovoreni iznos za svaku noć provedenu u bolnici zbog oboljenja ili nezgode osiguranika.

Program LOJALNOSTI

Pravo na korištenje Programa lojalnosti našeg partnera Vienna osiguranja ima svaki naš klijent koji zaključi ugovor životnog osiguranja, a u zavisnosti od proizvoda osiguranja koji odaberete, na raspolaganju su Vam dvije vrste kartica Programa lojalnosti Vienna osiguranja - Zelena i Plava.

Zelena kartica Programa lojalnosti Vienna osiguranja obezbjeđuje posebne pogodnosti korištenja značajnih popusta kod široke mreže partnera lojalnosti (poliklinike, prodavnice sportske opreme, fitness centri, wellness i spa hoteli i centri i dr). Dodatno, za imaoce Zelenih kartica omogućeno je 24h korištenje usluga medicinske asistencije i pomoći u kući.

Plava kartica Programa lojalnosti Vienna osiguranja obezbjeđuje posebne pogodnosti i popuste prilikom zdravstvenih pregleda u ugovornim poliklinikama na teritoriji Bosne i Hercegovine.

U saradnji s osiguravajućim društvom Vienna osiguranje d.d. pružamo Vam mogućnost ugovaranja životnog osiguranja u poslovnicama Banke.

Policu životnog osiguranja ugovorite u našoj najbližoj poslovnici.

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

Studentski račun

Otvori račun za 0,00 KM i sam upravljaj svojim finansijama

Više

Extra penzionerski paket

Extra svima uz 3,99 KM mjesečno

Više

Zamjenski kredit

Objedinite sve obaveze u jednu

Više