Zamjenski kredit "BEZ BRIGE"

23.08.2013.

 "Bez brige! Zamjenski kredit“ slogan je pod kojim je Sberbank BH pokrenula promotivnu akciju zamjenskih kredita sa rokom otplate do 12 godina i iznosom do 60.000 KM. Krediti su prije svega namijenjeni građanima koji se žele rasteretiti i postojeće kreditne obaveze prerasporediti radi lakše otplate, a ujedno dobiti i dodatna gotovinska sredstva.

 „Zamjenski kredit koji smo ponudili u okviru ove akcije prilagođen je potrebama tržišta. Sloganom ove akcije „Bez brige! Zamjenski kredit.“ željeli smo građanima poručiti da sa ovim kreditom ulaze bez brige u predstojeću jesen, kada su izloženi dodatnim izdacima zbog početka školske godine, te drugih nabavki“, istakao je predsjednik Uprave Sberbank BH, Edin Karabeg.

 U narednom periodu Sberbank BH će preduzeti niz aktivnosti sa ciljem da dodatno približi klijentima svoju ponudu. Akcijska ponuda zamjenskih kredita traje od 23.08. do 31.10.2013.

 „Zamjenski kredit se odobrava bez žiranata i bez hipoteke, obrada kredita je bez naknade, a nije potreban ni depozit kao sredstvo obezbjeđenja. Tokom promotivnog perioda građani kredit mogu dobiti po akcijskim kamatnim stopama, koje su znatno povoljnije u odnosu na redovne. Maksimalan iznos kredita i rok otplate čine ovaj kredit veoma atraktivnim“, naglasio je direktor poslovanja sa stanovništvom Sberbank BH, Jasmin Spahić.

Zamjenski krediti bez žiranata i naknade za obradu

Akcijska ponuda kredita do 60.000 KM na maksimalno 12 godina